Over DansaY

Sinds 2016 - Strombeek-Bever/Koningslo


DansaY, kwam er vroeger dan voorzien.

Niet alles liep van een leien dakje, maar het is een dansschool om trots op te zijn.

Het zaadje werd reeds tijdens mijn jeugd geplant door lid te zijn van menig andere dansscholen waar ik dan ook de nodige kennis opgedaan heb om dit te laten uitgroeien tot een referentie binnen en hopelijk ver buiten onze contreien.

 

Het is niet mijn bedoeling een kweekvijver te zijn voor kampioenen, maar een dansschool waar sport, samen zijn en plezier op de eerste plaats komt. In beweging zijn, nieuwe moves ontdekken, complete choreografieën aanleren in een ongedwongen sfeer zodat je met een voldaan gevoel de les beëindigt en reeds uitkijkt naar de volgende.

DansaY, ontstaan uit passie en gedrevenheid.

Afgeleid uit (dans) en (Ya)smine.

Bestuur


Een bestuur dat zijn schouders letterlijk en figuurlijk onder deze dansschool zet, een geweldig team dat we graag aan jullie voorstellen. Het zijn zij die DansaY maken tot wat het de dag van vandaag is. Zo kunnen de dansleerkrachten samen met hun dansers geweldige dingen creëren.

Yasmine Florquin


voorzitter, verantwoordelijke lesgevers, ledenbeheer dansgroepen, marketing, lesgeefsterKristel Hanssens


penningmeester, ledenbeheer Zumba, administratieMichel Florquin


ondervoorzitter, algemeen beheerDansaY vzw is aangesloten bij Danspunt. Dit is het Vlaamse steunpunt voor amateur dans (dansgroepen, dansscholen dansspecialisten en individuele dansliefhebbers in alle dansgenres).